Opinia Timisoarei

Protest la STPT. Soferi si vatmani, in strada la Timisoara. Video

TIMISOARA. Actiune de protest in fata sediului Societatii de Transport Public Timisoara, vineri. Mai multi soferi si vatmani au iesit in strada, in zona depoului din Dambovita.

CITESTE SI: Un jandarm din Timisoara, inger pazitor pentru un barbat prabusit in mijlocul strazii, printre masini. Foto

Sunt furiosi ca vicepresedintele de sindicat Sebastian Stania a fost concediat abuziv, spun ei, dar si pentru a-si exprima nemultumirea legata de felul in care este condus STPT. Mai mult, administratia Fritz a anuntat disponibilizari insemnate din randul angajatilor Societatii de Transport Public Timisoara, taieri de bonuri de masa si salarii plafonate.

Protestatarilor din Timisoara li s-au alaturat si colegi din Cluj, Ploiesti, Constanta, Braila, Arad, Oradea, Bucuresti si alte orase din tara.

Sindicalistul Sebastian Stana ar fi fost dat afara de la STPT la finele lunii ianuarie pentru ca ar fi adus un prejudiciu de imagine Societatii de Transport Public Timisoara dupa ce ar fi facut o serie de comentarii dusmanoase pe retelele de socializare, iar protestatarii sustin ca si ceilalti membri din conducerea sindicatului au fost supusi la presiuni si amenintari.

Soferii si vatmanii sunt nemultumiti si de salarii si de timpul de lucru, dar si de starea tehnica a mijloacelor de transport.

Reprezentantii Sindicatului Independent Armonia din STPT spun ca protestul lor nu afecteaza circulatia mijloacelor de transport la Timisoara vineri.

Exit mobile version