Opinia Timisoarei

PROTEST al soferilor furiosi la Timisoara! Claxoneza cand trec prin fata Primariei! Ce le-a transmis primarul Nicolae Robu

TIMISOARA. Claxoane pornite in fata primariei Timisoara astazi, cand orasul a fost paralizat.

CITESTE SI: Nebunie in trafic la Timisoara 

Soferii au decis sa isi manifeste astfel furia pentru modul in care sunt gestionate santierele din Timisoara, intrucat atat Pasajul Jiul, cat si Calea Circumvalatiunii si strada Popa Sapca sunt inchise traficului concomitent, iar aceasta a dus la un blocaj general.

Primarul Nicolae Robu le propune conducatorilor auto un experiment.

Cei care claxoneaza, ar trebui sa faca o proba de constiinta si macar o luna sa nu circule prin el, daca nu inteleg ca pentru a se face unele lucrari, trebuie sa inchidem traficul„, a spus primarul Timisoarei.

Edilul sustine ca a cerut Politiei Rutiere sa gaseasca o solutie pentru fluidizarea traficului in oras.

CITESTE SI: Cum se va lucra in cea mai aglomerata intersectie din Timisoara, care va fi largita la 3 benzi, si cand porneste santierul? 

Am vorbit cu dl. inspector sef al Politiei Rutiere si l-am rugat sa faca dansul un comandament cu politia rutiera si locala. Am transmis politie locale sa participe la acel comandament si sa se gaseasca cele mai eficiente modalitati de dirikjare a traficului. Se putea anticipa, dar am si considerat ca daca am anuntat din timp o sa fie mai putine masini in trafic. Am considerat ca o parte din cetateni vor recurge la alte mijloace, si la transportul in comun„, a spus Nicolae Robu.

Pasajul Jiul ar putea fi redeschis circulatiei in 10 sau 12 iunie, a mai spus primarul Timisoarei.

CITESTE SI: Cate zile de cosmar urmeaza in traficul din Timisoara? Cand se deschide Pasajul Jiul pentru soferi  

 

Exit mobile version