Opinia Timisoarei

Protejata primarului Dominic Fritz, USR-ista adjuncta la Piete Timisoara, Catalina Jahn, si-a dat demisia

TIMISOARA. Sustinuta cu tarie de primarul Dominic Fritz, care s-a aratat dispus sa mearga pana in panzele albe pentru protejata sa, Catalina Jahn, cea care a fost pusa directoare adjuncta la SC Piete SA, si-a dat demisia.

Anuntul a fost facut chiar de aceasta, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Sunt mama, sotie si fiica.

Si asta conteaza mai mult decat orice functie pe lumea asta. Atunci cand vezi ca cei pe care ii iubesti sufera, stii ca alte sunt lucrurile care conteaza.

Am decis sa fac o schimbare.

Sunt multumita ca in scurta perioada petrecuta la Piete am reusit sa misc cateva lucruri. In primul rand sa deschid usa societatii catre parteneri din societatea civila care lucreaza pentru comunitatea locala. Fie pentru a reduce risipa alimentara, fie pentru a pune in valoare Piata Traian. Si Piata pe roti din Traian, si redirectionarea de legume si fructe din Piata de Gros catre cei care au nevoie sunt proiecte la care am pus mult suflet si imi doresc ca ele sa nu se opreasca.

Las in lucru proiecte pe care sper ca cei care imi vor urma, le vor continua: infiintarea unei piete noi in Dambovita sau implementarea de masute prototip in Piata Lipovei. Sau continuarea acordului cu Horticultura pentru asigurarea spalarii pietelor pe timp de vara.

Dar cele mai importante lucruri pe care le las in urma sunt cele pe care timisoreni inca nu le vad, dar fara de care Societatea de Piete nu are nicio sansa sa se reformeze. Am inceput sa introduc proceduri standardizate de lucru in interiorul societatii pentru ca regulile sa fie aceleasi pentru toata lumea, reguli stricte in domeniul curateniei in piete si verificari zilnice, propunere de reorganizare a administratorilor pietelor, audit pentru montare de camere de supraveghere in toate pietele.
Iar producatorilor locali care cu greu isi fac auzita vocea le spun ca voi continua sa ii sustin si sa fiu de partea lor.

E timpul sa ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create in jurul meu cu scopul de a distrage atentia timisorenilor de la adevaratele probleme de la Piete. Fac acest pas cu convingerea ca in Timisoara de maine, calitatea serviciilor pentru clientii si producatorii din piete va fi la nivel european„, a scris Catalina Jahn pe pagina sa de socializare.

Va reamintim, o ancheta este in desfasurare la Politia Timis, in care se cerceteaza modul in care a fost organizat concursul de angajare al Catalinei Jahn. De altfel, chiar primarul Dominic Fritz a fost chemat pentru a da declaratii, moment in care a rabufnit si a anuntat ca este dispus sa fie verificat ‘pana la chiloti’.

CITESTE SI: Dominic Fritz, atac virulent la adresa politistilor din Timisoara, dupa ce a fost chemat sa dea cu subsemnatul in legatura cu angajarea USR-istei de la Piete: Nu am o problema sa fim verificati pana la chiloti

Pe de alta parte, la inceputul lunii decembrie, Primaria Timisoara anunta organizarea unui concurs pentru selectarea unui diretor general la Piete, functie ocupata in prezent, interimar, de catre Mirel Pop.

CITESTE SI: In plin scandal la Timisoara, administratia Fritz anunta selectarea unui director general la Piete, tocmai in perioada sarbatorilor. Conditiile pentru candidati sunt foarte usor de indeplinit

Exit mobile version