Opinia Timisoarei

Proprietarul BMW-ului blocat la Catedrala de ADP Timisoara a platit amenda cu monede

Timisoreanul care si-a „tapetat” masina blocata de ADP cu mesaje de protest a platit astazi amenda cu monede. Dumitru Cirstea a decis sa achite 1.040 lei pentru deblocarea rotii, dupa ce si-a lasat masina, un BMW X5, timp de trei zile pe trotuarul de langa Catedrala.

Am platit cu monede sa aiba bani cei de la ADP pentru cafeaua de dimineata. Am sa-i dau in judecata pentru ca au facut abuzuri peste abuzuri, mi-au gresit in procesul verbal numele, locul nasterii si numarul de la masina. Mi-au incheiat proces verbal pe baza permisului de conducere, pentru ca buletinul imi era la banca. Nu a contat acest lucru, important a fost sa-mi ia banii cat mai repede”, a spus Dumitru Cirstea.

Acesta l-a ajutat pe reprezentatul ADP sa numere monedele. A scos presul din masina si l-a pus pe capota, pentru a le usura munca celor care au avut de numarat monezi de 5,10 si 50 de bani, plus 50 de lei in bancnote de un leu. Drept pusculita a folosit o stica de apa minerala Evian.“L-am ajutat pe cel de la ADP sa numere banii, pentru ca nu el mi-a blocat roata. Ma asteptam sa vina omul acela, asa ar fi fost mai bine”, a mai spus Dumitru Cirstea.

Reamintim ca Dumitru Cirstea a ales un protest inedit impotriva Primariei, a ADP-ului si a politistilor locali, care i-au blocat roata masinii dupa ce a parcat pe trotuar. Acesta si-a tapetat masina cu mesaje precum: “Blocari ilegale”, „Vrem parcari nu vrem blocari”, „Nu mai blocati autoturismele in afara cadrului legal sau ADP: Nu mai blocati autoturismele abuziv care nu deranjeaza circulatia in afara cadrului legal„. Acesta are de gand sa conteste in instanta amenda pe motiv ca abuzurile la care au fost supus au fost repetate.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version