Opinia Timisoarei

Promitea angajari pe spagi de mii de euro in Jandarmerie, Vama si in Politie. A fost prins de procurorii militari la Timisoara

TIMISOARA. Devenise un adevarat ‘departament de resurse umane’ si pretindea bani frumosi promitand job-uri bune in Jandarmerie, in Vama ori in Politie.

CITESTE SI: Doar 2 centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona, deocamdata, la Timisoara, din cele 17 anuntate de primarie 

Vorbim despre un sergent major din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caras-Severin. Acesta este anchetat acum de Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara.

La inceputul lunii octombrie anul trecut, spun procurorii, barbatul a cerut 400 de euro si 12.500 de lei ca sa angajeze o tanara in structurile Jandarmeriei, sustinand ca are pile sus puse. Mai mult a incasat alti 1600 de lei ca sa ‘rezolve’ si fisa medicala a femeii.

Intr-un alt caz, in vara trecuta, a primit de la parintii unui alt tanar 900 de euro, dar si alti 1900 de euro in toamna ca sa-l ajute sa se angajeze in Vama Naidas, promitand ca mai apoi se va preocupa si de un eventual transfer in Politia Romana. Si acestora le-a mai cerut bani pentru… fisa medicala.

Pe firul povestii insa au ajuns procurorii militari de la Timisoara care l-au retinut pe jandarm pentru 24 de ore, iar vineri il vor prezenta judecatorilor Tribunalului Militar cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de influenta.

Exit mobile version