Opinia Timisoarei

Proiectul ‘Digitalizam Vestul’, derulat de CCIAT, a ajuns la final

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de beneficiar si S. C. Diacostampet SRL, in calitate de parteneri, anunta incheierea Proiectului „Dihitalizam Vestul”, cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Componenta 1: Competente digitale pentru angajatii  din IMM, Operatiunea: Imbunatatirea nivelului de cunostinte/competente/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC si SNCDI alea angajatilor.

Proiectul are ca obiectiv principal sprijinirea a 32 întreprinderi care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice identificate conform SNC și în unul din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI din Județele Timiș, Arad și Caral-Severin, prin: furnizarea de programe de formare profesională (competențe digitale de bază, competențe digitale avansate); evaluarea și certificarea competențelor profesionale  obținute pe alte căi decât cele formale; analizarea posibilităților și potentialului de digitalizare a întreprinderilor și determinarea pe această bază a necesarului de formare profesională în domeniul TIC; elaborarea și introducerea unor programe de învățare la locul de muncă.

Campania de conștientizare a angajaților și angajatorilor s-a derulat cu succes conform obiectivelor proiectului, cu următoarele rezultate:

Proiectul aduce beneficii directe atât companiilor cât și angajaților, în contextul  în care competențele digitale sunt imperativ necesare oricărui proces de administrare, flux de producție sau flux de servicii, iar  utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale la locul de muncă este însoțită de competențe digitale adecvate.

Exit mobile version