Opinia Timisoarei

Program special de investitii pentru drumurile judetene si comunale anuntat de premierul Florin Citu, la Timisoara. Acele localitati unde nu s-a putut investi in drumuri au ramas in urma

TIMISOARA. Premierul Florin Citu a anuntat, joi, la Timişoara, ca va lansa un program special de investitii pentru drumurile judetene şi comunale, investitii care nu se pot finanta nici prin PNRR şi nici prin alte fonduri europene. ”Acele localitati unde nu s-a putut investi in drumuri au ramas in urma”, a precizat premierul.

CITESTE SI: Certificatul digital european pentru COVID, operational de la 1 iulie, in Romania. De unde il descarcam

PNRR este un proiect important, o sursa de finantare a investitiilor in Romania. PNRR este doar o parte, au fost incluse investitiile care pot fi finalizate pana in 2016”, a afirmat Florin Citu.

Premierul a precizat, insa, ca in PNRR şi nici prin fonduri europene nu se pot finanta lucrari pentru drumuri comunale şi alte investitii locale.

M-am uitat sa vad ce proiecte sunt in aceste surse de finantare. Nici in PNRR, nici pe fonduri europene nu putem sa avem drumuri mici, de comune şi am cerut colegilor mei sa faca o alaliza (…) Avem o problema, fiindca ştim ca acele localitati unde nu s-a putut investi in drumuri judetene şi comunale au ramas in urma. Când exista infrastructura, vin şi alte investitii. Vom demara un program de investitii special pentru aceste drumuri, vor avea prioritate acele loc care au canalizare şi apa, dar trebuie sa dezvoltam toata România. Structura acestui program o voi anunta in perioada urmatoare”, a mai spus Florin Citu.

Exit mobile version