Opinia Timisoarei

Profesoara acuzata ca a lovit un copil dintr-o scoala pentru elevi cu nevoi speciale din Timisoara

TIMISOARA. Acuzatii grave la adresa unei profesoare din Timisoara.

CITESTE SI: Operatiune fulger a DIICOT Timisoara in saloane de masaj in care functionau bordeluri. Grupare de proxeneti si prostituate care ofereau servicii unor oameni de afaceri si functionari din administratie, capturata de politisti de la Crima Organizata si procurori. Video 

Mama unui copil de 13 ani, care urmeaza cursurile scolii speciale PP Neveanu, centru scolar pentru educatie incluziva, a anuntat politia ca fiul ei ar fi fost agresat de dascalita care ii supravegheaza pe copii dupa terminarea orelor.

La data de 24.05. 2023, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, în timp ce afla în incinta unui centru școlar din Timișoara unde este instituționalizat, ar fi fost lovit de către un cadru didactic.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt„, transmit reprezentantii IPJ Timisoara.

Din primele date, se pare ca profesoara l-ar fi prins pe baiat fumand si i-ar fi ars o palma.

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Paul Popescu Neveanu” din Timisoara se adreseaza copiilor cu cerinte educationale speciale.

Exit mobile version