Opinia Timisoarei

Produse expirate de un an intr-un hipermarket din Timisoara? Ce spun vanzatoarele Video

TIMISOARA. Un nou semnal de alarma tras de activistul civic Cristi Brancovan. Timisoreanul a descoperit intr-un hipermarket din Timisoara produse ce par sa fie expirate de un an.

CITESTE SI: ‘Sunt prea multi sefi’. Miscari de trupe la fosta RATT. Ce masuri se pregatesc pentru societatea de transport la Timisoara 

Produse expirate de aproape un an găsite într-un hipermarket din Timișoara. Cascați ochii la termenele de valabilitate ale produselor înainte de a le consuma, mai ales dacă, din grabă, nu sunteți atenți atunci când le cumpărați!„, a notat pe Facebook Cristi Brancovan, alaturi de un filmulet realizat in magazin.

Cristi Brancovan arata unei reprezentante a hipermarketului mai multe batoane cu pateu de pasare pe care etichetele carora sta scris ca produsele expira in iulie 2017.

E prima oara cand vad asa ceva. E o problema de la receptie, de la furnizor, pentru ca pe stoc nu aveau cum sa ramana. Ne cerem scuze„, spune reprezentanta magazinului uitandu-se la cele 14 bucati din produsul semnalat ca fiind expirat.

Cristi Brancovan a spus ca se va duce la OPC si la DSP sa arate produsele incercand sa afle daca este vorba de o etichetare gresita sau sunt intr-adevar expirate.

Exit mobile version