Noutati :

Procedura de achizitie a manualelor scolare, schimbata! Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa participe la licitatie?

4 august, 2015 - 06:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Firmele care vor castiga licitatiile pentru manualele scolare digitale nu vor mai putea inchieia contracte de furnizare decat pe 4 ani, fara posibilitatea prelungirii acestora, cum se intampla in prezent. Modificarea a fost deja adoptata si vine in urma unei decizii a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, dupa ce editorii de manuale s-au plans de documentatia stufoasa de licitatie.

Ministerul Educatiei a fost eliminat pragul obligatoriu de pret de 43 de puncte din 50 posibile, dar si limita de minimum 86 de puncte pe care ofertele de manuale trebuiau sa o atinga pentru a putea fi declarate castigatoare. Potrivit noului ordin, publicat luni in Monitorul Oficial, vor fi castigatoare „proiectele de manuale scolare situate pe primele locuri in ordinea descrescatoare a punctajelor cumulate”.

Vezi aici care sunt schimbarile aduse procedurii de achizitii a manualelor scolare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...