Opinia Timisoarei

Problema cainilor maidanezi din Timisoara va fi discutata intr-o noua dezbatere publica. Vor fi sau nu eutanasiate patrupedele?

TIMISOARA. Viceprimarul Adrian Orza vrea sa rezolve o data pentru totdeauna problema cainilor care isi fac veacul pe strazile Timisoarei si care de multe ori ii musca pe cei care trec pe strada. El cere o dezbatere publica in acest sens si a rostit chiar si cuvantul „eutanasiere”.

Primaria Timisoara nu mai doreste sa cheltuie fel de fel de facturi pentru cainii vagabonzi din Timisoara si propune ca timisorenii sa isi spuna cuvantul in privinta patrupedelor.

„Am cerut domnului Vasile Ciupa, seful Directiei de Mediu din Primaria Timisoara, sa organizam o dezbatere serioasa despre cainii vagabonzi. Nu vreau sa spun cum trebuie sa facem noi, dar in America se ia cainele de pe strada si daca nu vine nimeni sa il revendice sau sa il adopte, dupa 7 zile il eutanasiaza. Nu spun ca e bine asa, dar trebuie sa gasim o solutie, fara tipete, fara certuri. Trebuie sa existe o regula”, este de parere Adrian Orza.

Viceprimarul nu a putut sa spuna exact cat cheltuie Primaria pentru cainii comunitari, insa a declarat ca „sunt o gramada de tarife, sunt vreo 50 de tarife”

Exit mobile version