Opinia Timisoarei

Proaspat medaliata cu bronz, echipa SCM USV Timisoara, a ramas fara antrenor

TIMISOARA. Prim divizionara de rugby, SCM USV Timisoara a anuntat, sambata seara, ca a ajuns la un acord cu antrenorul Valentin Calafeteanu, pentru rezilierea de comun acord a contractului. Reamintim, echipa banateana a castigat chiar sambata, la pranz, medaliile de bronz ale Ligii Nationale de Rugby, dupa ce a invins, in finala mica, Steaua, cu 26 la 8.

CITESTE SI: Timisoara invinge Steaua fara probleme si termina campionatul de rugby pe podium

Anuntul pare surprinzator, atat timp cat tehnicianul si managerul sportiv al echipei, Danut Borzas, au avut o relatie foarte buna. Insa, se pare ca la club sunt multe probleme financiare si sunt asteptate si alte plecari de la formatie.

Valentin Calafeteanu a condus echipa de rugby a Timisoarei in ultimii ani si a reusit sa castige Cupa Romaniei in 2021. In rest, formatia a avut evolutii oscilante, in doua sezoane terminand in afara podiumului si mai jucand finala cupei, sezonul trecut, pe care a pierdut-o in fata Stelei.

Conform clubului, decizia antrenorului a fost luata dupa semifinala campionatului, pierduta la Baia Mare, insa acesta a ramas sa conduca gruparea in finala mica.

Ramane de vazut cum va trece echipa de sarbatorile din acest an.

Exit mobile version