Opinia Timisoarei

Priveghi la Timisoara pentru… un copac doborat de drujbe langa Facultatea de Arte! FOTO!

TIMISOARA. Mai multi timisoreni au iesit din nou in strada, de data aceasta pentru a protesta intr-un mod aparte fata de decizia luata de autoritatile locale pentru taierea unui arbore langa Facultatea de Arte.

Zilele trecute, toate crengile acestuia au fost taiate, iar miercuri a fost secerat si el de drujbe. Cei care l-au taiat nici macar nu s-au sinchisit sa ridice trunchiul acestuia de acolo, asa ca mai multi timisoreni si-au zis ca un priveghi este modalitatea perfecta ca sa le atraga atentia autoritatilor.

„A fost taiat un copac in parcul de langa Facultatea de Arte. Daca nu a meritat sa traiasca si sa dea umbra, merita un priveghi, fiindca timisorenilor le pasa de aerul pe care il respira”, si-au zis cei din comunitatea A U, care au chemat oamenii la priveghi. La eveniment au participat chiar si cativa revolutionari, care zilele acestea isi cinstesc eroii cazuti la Revolutia din Decembrie 1989.

Acestia s-au dus cu lumanari rosii si le-au aprins pe ciotul ramas inca nesmuls din pamant. In plus, pe lemnul taiat au pus afise prin care le-au adresat o intrebare celor responsabili: „Asteptam pana cand ultimul copac este taiat pentru a ne da seama ca nu putem respira bani?”.

Cei care s-au adunat la priveghi au decis sa depuna o sesizare la Garda de Mediu si sa ceara explicatii autoritatilor locale.

Exit mobile version