Opinia Timisoarei

Printesa si cersetoare la Timisoara! O olteanca bogata sta la mila timisorenilor si traieste printre oamenii strazii! Afla-i povestea uimitoare!

TIMISOARA. Prefera sa traiasca pe strazi, de pe-o zi pe alta, in Timisoara,  desi, acasa, ar putea avea o viata lipsita de griji, intr-o vila de lux, inconjurata de familie. Este povestea unei tinere de 29 de ani dintr-o localitate valceana, care a fugit de acasa de frica parintilor. Tanara va deveni in curand mama si avea de gand sa-si creasca pruncul intr-o coliba improvizata in Timisoara, printre boschetari.

A fost descoperita de politistii locali care se straduiesc sa curete orasul de vagabonzi. Femeia este din localitatea Procopoaia,  judetul Valcea.

Cand au gasit-o politistii, Corina traia intr-un adapost improvizat in zona Ion Ionescu de la Brad din Timisoara, pe terenul fostului depou al RATT. Politistii au cerut Primariei Procopoaia o ancheta sociala. Au descoperit ca tanara a plecat de acasa, deoarece parintii nu erau de acord cu relatia pe care o avea cu un tanar. Au plecat amandoi spre Timisoara, unde traiesc ca boschetari intr-o colonie de oameni ai strazii.

Desi la pensie, parintii ei detin doua terenuri arabile, doua case, una chiar vila, cu 6 camere, alta cu 3 si anexe, doua tractoare, masina si nenumarate animale domestice. Se pare ca este una dintre cele mai instarite familii din localitate.

Mama Corinei a recunoscut ca nu mai tine legatura cu fiica sa dupa ce aceasta a fugit de acasa. Nici macar nu le mai raspunde la telefon. Femeia a preferat sa traiasca intr-o coliba, decat sa stea fara iubitul ei. Mai mult, aceasta asteapta acum si un copil. Politistii timisoreni au trimis-o acasa la parinti. Greu de crezut insa ca aceasta nu se va intoarce la prietenul ei.

Exit mobile version