Opinia Timisoarei

Printesa Caradja, Leonard Doroftei, Crina Matei si alte vedete au pedalat alaturi de peste 1000 de timisoreni la “Plimbarea de Primavara”

Peste 1000 de persoane, printre care si cateva vedete au pedalat astazi un traseu de aproximativ 5 km, la Plimbarea de Primavara organizata de Verde pentru Biciclete. “In copilarie am fost fan de biciclete, acum ne-am smecherit, avem masini… trebuie sa facem ceva sa protejam putin mediul asta, daca nu o sa ne zbarcim de la atata poluare”, este de parere Leonard Doroftei.

Cu mic cu mare, cu biciclete proprii sau imprumutate, toata lumea a parcurs traseul pana la sfarsit. “Eu sunt o fana a bicicletelor, am una si la Bucuresti si ma plimb cu ea. Imi pare rau ca traficul e nerabdator cu biciclistii, in rest e super”, spune Printesa Caradja.

La plimbare au fost invitate toate persoanele care folosesc mijloace de deplasare nonpoluante. Printre biciclete au fost strecurate si cateva persoane cu rolle si skate-uri. “Nu merg cu biciclete de obicei, in schimb ma plimb foarte des cu rolele. Nu am mai pedalat din copilarie, aseara cand am ajuns la Timisoara am cerut o bicicleta sa exersez sa nu ma fac de ras”, spune Crina Matei.

Pe langa acestia au mai participat Diana Bisinic, fosta solista a trupei Pops, Horea Crisovan si Costin Marculescu.  Startul s-a luat de pe Platforma Timco de pe strada Circumvalatiunii, s-a urmarit traseul Calea Aradului – Strada Miresei – Strada Aristide Demetriade – Strada Enric Baader – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – Strada Oituz – Piata Marasti – Strada Vasile Alecsandri – Strada Lucian Blaga – Bulevardul I.C. Bratianu – Strada Michelangelo, iar punctul de final a fost Parcul Copiilor. Acolo s-a putut urmari o demonstratie de trikuri si acrobatii cu bicicletele si s-au inaltat cateva sute de baloane verzi, care au fost prinse de fiecare bicicleta pe parcursul traseului.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version