Opinia Timisoarei

Prinsi pe banda rulanta si arsi la buzunare, NESIMTITII Timisoarei nu se invata minte!

TIMISOARA. Nesimtirea nu are limita pentru unii dintre timisoreni. Desi s-au dat mai multe amenzi de-a lungul verii pentru depozitarea gunoaielor pe domeniul public, numai in ultimele doua saptamani in trei situatii de acest gen, unii dintre locuitorii orasului nu se invata minte.

CITESTE SI: Nesimtire crasa la Timisoara! Ce a facut un barbat amendat in urma cu o saptamana dupa ce si-a aruncat gunoiul in mijlocul strazii?

Politistii locali de la Serviciul de Protectia Mediului au dat din nou amenzi unor timisoreni care au zvarlit gunoiul pe strazile din Timisoara. Alti doi timisoreni au fost prinsi de camerele video in timp ce depozitau gunoaie pe domeniul public. Un barbat a abandonat haine uzate pe spatiul verde din zona strazii Rusu Sirianu, in timp ce o timisoreanca a abandonat pe domeniul public deseuri rezultate din curatenia facuta intr-un magazin alimentar.


Inca doi timisoreni, o femeie si un barbat, au fost observati pe strada Feldioara, in vecinatatea Bisericii Catolice din Balcescu in timp ce tranteau niste saci cu gunoaie pe spatiul verde de langa liniile de tramvai, aseara in jurul orei 21.00.

De la inceputul anului si pana acum, cu ajutorul camerelor video amplasate in mai multe zone din oras, Politia Locala a amendat 15 timisoreni care au lasat gunoaie pe domeniul public.

CITESTE SI: Nesimtire in centru! Unde se arunca gunoaiele de la o terasa din Piata Operei, la Timisoara? 

CITESTE SI: Cat costa nesimtirea in centru, la Timisoara? Iti goleste buzunarul! 
Amenzile pentru cei care nu arunca gunoiul in spatiile special amenajate sunt cuprinse intre 500 si 2500 de lei.

Exit mobile version