Opinia Timisoarei

Prinsi cu camerele de supraveghere, dupa ce si-au aruncat gunoaiele la colt de strada. Mai multi nesimtiti, arsi la buzunare de politistii locali la Timisoara

TIMISOARA. Amenzi de aproape 30.000 de lei date de politistii locali in mai multe zone din Timisoara celor care au aruncat gunoaie la colt de strada.

CITESTE SI: Vaccinare la poarta Pietei Flavia, la Timisoara. Oricine vrea se poate imuniza anti COVID

In luna iunie oamenii legii au dat 14 amenzi, in valoare de 29.500 de lei. Politistii au aplicat sanctiunile dupa ce au verificat camerele video din diferite zone ale orasului, si, cu ajutorul imaginilor, au reusit sa-i depisteze pe nesimtiti.

Au fost surprinsi cetateni in timp ce abandonau deseuri la intersectia strazilor Musicescu si Miloia, Crizantemelor cu Preyer, Cale Aradului(zona Dacia Service), pe strazile Victor Hugo, Harniciei sau Snagov.

Au fost si situatii in care timisorenii au sesizat Politia Locala. Un barbat a fost amendat cu 3000 de lei dupa ce a aruncat gunoaie la intersectia strazilor Petre Ispirescu si Ecaterina Teodoroiu.

Politistii locali reamintesc timisorenilor ca amenzile pentru abandonul de deseuri sunt cuprinse intre 3000 si 6000 de lei, iar cei prinsi vor fi somati si sa igienizeze locurile in care au abandonat deseurile.
Timosorenii care descopera astfel de situatii pot semnala cazurile la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 la Dispeceratul Politiei Locale, sau pe adresa de email la contact@politialoctm.ro.

Exit mobile version