Opinia Timisoarei

Prins la furat cu…telecomanda care bruiaza inchiderea centralizata a usilor la masina, in Timisoara

TIMISOARA. A venit tocmai din Bucuresti ca sa fure la Timisoara cu ajutorul noii metode cu telecomanda, dar nu i-a mers. Este vorba de un tanar de 33 de ani prins de politistii timisoreni in flagrant.

Dupa ce a studiat temeinic pe internet noua varianta de furt din autoturisme, si si-a procurat un dispozitiv, individul s-a gandit sa dea lovitura departe de casa.

In parcarea unui centru comercial din Timisoara a asteptat linistit ca un sofer sa parcheze, iar mai apoi sa incerce sa-si inchida portierele de la distanta. In acel moment, hotul a folosit „telecomanda” si a bruiat semnalul emis de cheia omului, astfel ca usile autoturismului au ramas deschise. Barbatul s-a repezit sa insface din masina ce i se parea mai de valoare. N-a apucat insa sa si plece cu prada ca s-a trezit inconjurat de politisti. A fost retinut.

Metoda furtului cu telecomanda face furori de cateva luni pe internet. Lovitura se da cu ajutorul unui dispozitiv care arata ca o minitelecomanda de televizor.

Dispozitivul emite semnale pe o frecventa care bruiaza telecomenzile auto. Cu ajutorul unui astfel de aparat, in momentul in care conducatorul auto coboara grabit si pleaca de langa autoturism, acesta nu-si da seama ca telecomanda de la cheie nu reuseste in fapt sa si inchida portierele.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version