Opinia Timisoarei

Prindeti odata hotii de buzunare din Timisoara, altfel ii capturam noi! Cine cere asta politiei?

TIMISOARA. Gastile de hoti de buzunare, in special in mijloacele de transport, isi fac de cap la Timisoara. Politistii au reusit in mai multe randuri sa-i prinda, dar acestia sunt lasati in libertate de judecatori si se intorc la treaba.

Noua Dreapta cere socoteala politiei pentru eradicarea fenomenului hotilor de buzunare. Altfel, cetatenii vor trece ei la fapte.

Urmare a multiplelor sesizari pe care Partidul Noua Dreapta le-a primit din partea cetatenilor orasului nostru cu privire la activitatea hotilor de buzunare care actioneaza de cateva luni de zile pe mijloacele de transport in comun din Timisoara, dar si ca o consecinta a faptului ca unii membrii ai Partidului Noua Dreapta au fost victime ale acestor infractori, facem cunoscut faptul ca filala noastra a facut demersuri oficiale prin care solicitam organelor abilitate cu mentinerea sigurantei publice sa ia de urgenta masuri concrete pentru eradicarea fenomenului hotilor de buzunare din Timisoara.

In acest sens au fost depuse doua adrese oficiale catre Politia Locala Timisoara si catre Inspectoratul Judetean de Politie Timisoara. Prin acestea le-a amintit politistilor ca au, conform legii, obligatia legala de a preveni si combate infractionalitatea stradala, de a apara proprietatea privata a cetatenilor si de a mentine siguranta pe strazile orasului nostru. In plus, am precizat ca in cazul in care in următoarea perioada se va semnala in continuare prezenta hotilor de buzunare in libertate, nestingheriti de nici o autoritate cu atributii in ordinea publica, partidul nostru va face toate demersurile pentru organizarea unor grupuri cetatenesti care vor incerca sa dea un plus de siguranta calatorilor care folosesc mijloacele de transport in comun din Timisoara„, se arata intr-un comunicat al celor de la Noua Dreapta.

Exit mobile version