Opinia Timisoarei

Principalele partide politice si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean Timis! Cine a lipsit?

TIMISOARA. Principalele partide politice, PSD si PNL, si-au depus dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Daca la PSD toti candidatii de pe liste au fost prezenti, la PNL marea absenta a fost presedintele partidului, Alina Gorghiu.

Primii care si-au depus candidaturile au fost cei de la PSD. Candidatii, insotiti de presedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu, au intrat in Biroul Electoral Judetean Timis, au prezentat dosarele, apoi au facut o poza de grup in Palatul Administrativ, acolo unde se afla sediul BEJ Timis.

CITESTE SI: Iti vor da lacrimile de emotie! Film cu Timisoara in 1973! Recunosti locurile? VIDEO!

Avem o echipa tanara, ne invartim in jurul a 40 de ani cu totii, e si tinta PSD ca procent la alegerile generale. Sa stiti ca inainte de asta m-am asigurat ca toti candidatii PSD Timis au buletin de Timis. Si chiar daca poti sa ai buletin si de… legea iti da voie, eu am considerat ca este bine sa verificam lucrurile acestea pentru ca asa e normal, sa venim in fata cetatenilor judetului Timis, cu candidati care locuiesc in Timis si care stiu foarte bine ceea ce au de facut pentru locuitorii judetului Timis. E o lista castigatoare care propune ceva: nu vedete, nu oameni care vin din postura de celebritate si notorietate extraordinara si care vin si pleaca, am mai avut experiente din astea in Timis, la toate partidele. Noi propunem o echipa, o echipa care a functionat extrem de bine la PSD Timis, o echipa care a avut succes la alegerile locale„, a declarat Sorin Grindeanu.

Imediat dupa ce social- democratii si-au depus candidaturile, si-au facut aparitia si liberalii. Cele doua echipe s-au intalnit in holul mare al Consiliului Judetean Timis si unii dintre membrii celor doua echipe si-au dat mainile.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Aeroportul International Timisoara va fi precum Verona ori Bergamo! Ce se intampla chiar acum?

 

Din echipa PNL, insa, a lipsit Alina Gorghiu, presedintele national al partidului si candidat pe primul loc pe lista pentru Senat, din partea PNL Timis. In schimb, liderul de grup a fost Nicolae Robu, presedintele filialei judetene a liberalilor din Timis.

CITESTE SI: Doua lanturi de hoteluri faimoase vor la Timisoara! Unde cazam turistii in Capitala Culturala a Europei?

 

Aceste liste arata o preocupare pentru innoire la nivel PNL Timis, preocupare care este valabila si la nivel national pentru PNL„, a declarat Nicolae Robu.

Si liberalii au facut o poza de grup, la final si si-au urat „succes”.

Exit mobile version