Opinia Timisoarei

Primul vot. Alegator la 18 ani in Timisoara: Am votat pentru ca vreau sa studiez si sa raman in Romania. Video

TIMISOARA. Pentru multi tineri din Timisoara turul 1 al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie a insemnat primul vot din viata.

Printre ei Alex Nacu, elev in clasa a XII-a la Liceul C.D. Loga. A implinit 18 ani in urma cu cateva saptamani, iar astazi a intrat pentru prima data intr-o sectie de votare avand drepturi depline sa isi aleaga presedintele.

Nu a stat prea mult in cabina de vot sa se gandeasca si hotarat a stampilat buletinul de vot pe care l-a asezat mai apoi in urna. Spune ca s-a informat inainte, a stiut foarte clar care ii este optiunea si i-a indemnat pe toti tinerii de seama lui sa mearga sa voteze.

A fost prima data, am avut emotii si n-am prea stiut cum se desfasoara lucrurile, dar a fost bine. Am votat pentru binele tarii, pentru viitorul tarii, pentru ca vreau sa raman in tara si sa studiez aici, iar conducerea este foarte importanta pentru ceea ce urmeaza si pentru mine„, a spus Alex Nacu.

O alta tanara din Timisoara care a implinit 18 ani in urma cu cateva saptamani a fost si ea pentru prima oara la vot. Emotiile au coplesit-o si a marturisit ca i-a tremurat mana pe stampila de vot.

Am votat pentru binele tarii, pentru dezvoltarea acesteia si pentru mai multe locuri de munca. Vreau sa raman in tara si sa-mi deschid propria afacere„, a spus Cristiana Pebu.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version