Opinia Timisoarei

Primul transfer al iernii la Ripensia Timisoara. A venit un fundas care a mai jucat in ros-galben

TIMISOARA. Dupa mai multe plecari de jucatori, Ripensia Timisoara a anuntat si o sosire.

CITESTE SI: Decat la scoala, mai bine in baruri. Elevi chiulangii de la liceele din Timisoara prinsi de politistii locali. Foto 

Formatia timisoreana l-a readus in lot pe Caius Lungu, fundas care a a mai evoluat pentru Ripi in stagiunea 2019-2020. Tanarul nascut in 2 iunie 1989 a semnat un contract valabil pana in vara lui 2024 si se va alatura lotului ce se va reuni luni.

Ma bucur ca revin aici. M-am simtit foarte bine la Ripensia si m-am intors sa ajut echipa sa-si consolideze pozitia in esalonul secund. Ripensia are foarte multi tineri in componenta si sper sa-i ajut cu experienta mea”, a spus Caius Lungu la revenire.

In precedenta stagiune a sa in ros-galben, Caius Lungu a evoluat in 21 de meciuri si a inscris o data, intr-o victorie cu 3-0, acasa, in fata lui Metaloglobus Bucuresti, in februarie 2020. In acel sezon a incasat si 6 cartonase galbene.

Lungu a mai evoluat de-a lungul carierei la Fortuna Covaci, Vointa Sibiu, CSM Ramnicu Vâlcea, Colorno (Italia), CSM Resita si Pobeda Star Bisnov.

Va reamintim, la finalul anului trecut Ripensia a anuntat despartirea de 8 jucatori: Andrei Macritchii, Tudor Calin, Stefan Dobre, Mihai Ene, Razvan Mogos, Samuel Zimta, Harald Fridrich si Alex Piftor.

Exit mobile version