Opinia Timisoarei

Primul spectacol al Teatrului National Timisoara, cu public, dupa 6 luni. Cum se face accesul in sala de spectacole

TIMISOARA. Sambata, 8.05, de la ora 19, in Sala Mare, Teatrul National prezinta spectacolul „M-am hotarat sa devin prost” dupa Martin Page, un titlu care, poate nu intamplator, face cariera in ultimii ani.

Accesul in Sala Mare incepe cu o ora inainte de spectacol (ora 18), in conditii de siguranta, pe baza declaratiei pe propria raspundere semnate de spectatori si in urma triajului observational, capacitatea maxima a salii fiind de 30%, conform reglementarilor epidemiologice in vigoare.

De sambata, dupa jumatate de an, actorii si spectatorii se regasesc fata in fata, dovada bucuriei pe care o provoaca aceasta intalnire fiind numarul mare de bilete achizitionate on-line in primele 2 zile de la lansarea programului lunii mai pe site-ul www.tntimisoara.com, respectiv pe platforma de vanzari on-line Eventim.

Si tot in pregatirea acestui moment atat de asteptat al reintalnirii cu publicul, Teatrul National din Timisoara a mai facut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. Astfel, Teatrul National a instalat la Sala 2 o platforma de acces pentru persoane cu dizabilitati, initiativa finantata de compania Flextronics Romania.

Biletele pot fi achizitionate on-line, pe www.tntimisoara.com sau la Agentia de bilete „Marasesti” (str. Marasesti nr. 2) cu program de functionare marti – duminica, intre orele 11- 19.

Exit mobile version