Opinia Timisoarei

Primul esec pentru CSU Politehnica in retur. Alb-violetii au pierdut, 26-29, in fata celor de la Potaissa Turda

Dupa victoria cu CSM Bucuresti si egalul smuls la Resita, trupa lui Gligore Czari s-a vazut invinsa de revelatia Ligii Nationale de handbal, Potaissa Turda, la finele unui meci echilibrat.
In prima repriza cele doua echipe s-au aflat, pe rand, la conducere. Oaspetii au avut 7-5 in minutul 14, iar timisorenii au revenit apoi la 10-9(26), insa pauza a gasit cele doua echipe la egalitate, 11-11.
Timisorenii au avut doua goluri avans pe debutul celei de-a doua reprize(13-11), insa nu au reusit sa se mentina la timona.Profitand si de lipsa de prospetime a alb-violetilor, care veneau dupa meciul de lupta de la Resita, dar si pe interventiile bune ale portarului lor, handbalistii de la Turda s-a distantat pe tabela in ultimul sfert si dupa ce au avut 25-2a(min.56) s-au impus in final cu 29-26.
Cel mai bun marcator al Politehnicii a fost Mihai Timofte, cu 8 goluri, urmat de Fenici si Grasu, cu cate 4, Lela si S. Ignat, cate 3, Torbica si M. Ignat cate 2. De la Turda s-a remarcat Raul Marian cu 8 goluri marcate.
Exit mobile version