Opinia Timisoarei

Primul copil de 12 ani din Timis care s-a vaccinat impotriva COVID: De 1 Iunie a vrut sa mearga la strand, dar nu s-a putut fara vaccin

TIMIS. Se numeste Marian si are doar 12 ani, iar cand a aflat ca la varsta lui se poate vaccina impotriva COVID-19, le-a spus parintilor ca isi doreste vaccinul pentru a scapa cat mai repede de pandemie, ca sa fie liber sa mearga la strand.

CITESTE SI: Votati-l pe cel mai bun, ca sa primeasca banii! Oras in miniatura pentru invatarea regulilor rutiere, macheta feroviara de 40m, expozitie de stiinta pentru copii, adapost pentru caini, pista de biciclete, printre proiectele propuse de cetateni in primul buget participativ al Timisului

Marian – Valentin Teleki este din orasul Gataia si e primul copil de 12 ani, din judet, care a primit serul de la Pfizer pentru a se imumiza impotriva COVID-19. A fost din proprie initiativa.

De 1 Iunie am vrut sa mergem cu familia la strand, la Deta, insa nu am putut sa mergem fara vaccin sau test de COVID. Noi, familia, suntem cu totii vaccinati, inclusiv fiul cei mare, de 27 de ani, dar cel mic, Marian, nu a putut fi imunizat pana acum. Dar cum a aflat ca se poate vaccina si el, a zis ca se vaccineaza daca poate ca sa fie liber sa umble unde vrea el„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ibi Teleki, mama lui Marian.

Copilul de doar 12 ani s-a prezentat, alaturi de mama sa, sambata la centrul de vaccinare de la Gataia si s-a imunizat impotriva COVID-19.

Nu mi-a fost frica deloc, iar acum ma simt foarte bine. Imi doresc foarte mult sa merg la strand vara aceasta. Deja ar fi prea frumos daca as merge si la mare sau la munte„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Marian care a adaugat ca poate isi va mai convinge si alti colegi sa se vaccineze si ei ca sa se poata juca impreuna in vacanta de vara care se apropie.

Exit mobile version