Opinia Timisoarei

Primul accident cu tramvaiul Bozankaya, la Timisoara. Un autobuz a izbit in plin garnitura. Foto

TIMISOARA. Impact puternic, marti dupa amiaza, intre un autobuz si un tramvai Bozankaya, la Timisoara. Este primul accident in care e implicata una dintre garniturile noi turcesti.

CITESTE SI: Accident cu 7 victime in Timis, intre care si copii. Au fost chemate doua elicoptere SMURD. Video 

In intersectia din zona Sinaia din Timisoara, acolo unde autovehiculele trebuie sa cedeze trecerea tramvaielor, soferul autobuzului a ignorat semnul de circulatie, astfel ca a intrat in plin in garnitura.

In urma impactului, partea din fata a tramvaiului a fost serios avariata, s-au spart geamurile laterale si parbrizul garniturii, insa, din fericire, nici vatmanul si nici calatorii nu au fost raniti.

Traficul in zona a fost complet blocat pana cand garnitura a fost repornita si trasa in statia de tramvai de la Sinaia. Acum, tramvaiul urmeaza sa fie garat in depoul din zona Dambovitei, se vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere si se vor evalua pagubele.

Asigurarile vor acoperi reparatiile, iar piesele ce vor trebui inlocuite in cazul tramvaiului vor veni din Turcia de la firma Bozankaya, spun surse din cadrul STPT.

Imaginile ne-au fost trimise la redactie de catre un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

In acest moment, din comanda de 21 de tramvaie noi Bozankaya pentru Timisoara sunt ajunse 13 bucati.

Un alt accident de tramvai a avut loc marti dimineata, la intersectia strazilor Mures cu Drubeta. Atunci, un tramvai dintre cele mai vechi aflate in circulatie a lovit in plin un autoturism care iesea dintr-o curte. Din fericire, nici in acest caz nu au fost inregistrate victime.

Exit mobile version