Opinia Timisoarei

Primii trei finalisti de la Romanii au talent: Narcis Iustin Ianau, Trupa Ballance si sotii Luca

Romanii au talent

Primii trei finalisti din showul „Romanii au talent” au dovedit trei calitati diferite: unul are o voce de aur, trupa Balance face acrobatii hand in hand, iar sotii Luca danseaza muzica populara cum putini o pot face. Romanii au dovedit vineri seara, inca o data, ca au talent si stiu sa faca spectacol. 12 semifinalisti au urcat pe scena si au luptat pentru a merge mai departe in finala.

Doar trei dintre ei au avut insa parte de aceasta bucurie. Narcis Ianau, baiatul cu voce de aur, trupa Balance si sotii Luca, cei care au ametit juriul si publicul cu 400 de pieruete.
Nu au stiut nicio clipa ce vor vota telespectorii, dar, cat au fost pe scena, au reusit sa castige admiratia celor din sala.

Daca publicul i-a ales, votand prin SMS pe doi dintre concurentii care vor ajunge in marea finala de pe 25 aprilie, juriului i-a revenit sarcina dificila de a-i desemna pe cei clasati pe locul 3. Norocosii au fost sotii Luca, cei care au facut nu mai putin de 400 de piruete.

Catelusa Vanda nu a fost, se pare, in forma, pentru ca altfel ar fi putut ajunge si ea in finala.
Multi dintre cei care au urcat pe scena au facut spectacol. Rares Deac a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu un dans… din stomac.

Exit mobile version