Opinia Timisoarei

Primii hoti si cersetori prinsi de politistii locali cu ajutorul binoclului, din balconul Operei, in plin centrul Timisoarei

TIMISOARA. Munca politistilor care supravegheaza centrul orasului cu ajutorul binoclului, din Piata Victoriei, de pe balconul Operei, da primele roade. Doua persoane cercetate intr-un caz de furt din locuinte au fost identificate si predate politistilor de la Sectia 1.

Este vorba despre doua tinere, de 21 respectiv 36 de ani, care i s-au parut suspecte agentului cocotat in balconul Operei. Prin statie, acesta si-a indrumat colegii spre locul in care femeile se gaseau.  Agentii aveau sa afle ca cele doua se ascundeau de anchetatorii care le cercetau intr-un caz de spargere de locuinta, comis in luna septembrie a anului trecut.

Politistii locali le-au preluat pe cele doua fete din strada si le-au predat colegilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor.

Tot cu ajutorul binoclului au fost observate de catre politistii locali sase persoane care cerseau prin centrul orasului, agasand trecatorii. Acestea au fost preluate pentru intocmirea de fise personale, indrumarea spre domicilii sau predarea lor catre serviciile sociale in cazul celor cu domiciliul in Timisoara. Una dintre persoane a fost si sanctionata fiind depistata cersind in mod repetat.

Politistii locali anunta ca actiunea de supraveghere in Piata Victoriei va continua pentru identificarea celor certati cu legea.

Exit mobile version