Opinia Timisoarei

Primii care intra in carantina in Timis. Au mintit la frontiera si s-au ales cu dosare penale

TIMISOARA. Incident in Punctul de Trecere Frontiera Cenad, unde mai multi romi vor fi primii care vor intra in carantina in Timis.

CITESTE SI: Inconstientii care au mintit ca vin din alte zone decat cele afectate de coronavirus au 19 dosare penale. Anuntul politistilor 

Este vorba de trei familii formate din 6 adulti si 6 copii, care au ajuns marti dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, la intrarea in Romania, cu trei masini.

Cand politistii de frontiera i-au luat la intrebari si le-au cerut sa completeze formularele impuse de autoritati, au spus ca vin din Italia, de la Milano.

In acel moment, agentii le-au comunicat ca vor fi pusi direct in carantina.

La auzul acestei vesti, romii au inceput circul si au cerut sa isi schimbe declaratiile, sustinand brusc ca s-au intors din… Germania. Aceasta desi aveau pana si numere de Italia la masini.

Politistii le-au explicat ca adultilor li se vor intocmi doare penale si vor intra direct in carantina pentru urmatoarele 14 zile. Sunt cercetati pentru fals in declaratii.

Reprezentantii DSP i-au preluat pe cei 12 romi si, sub escorta, i-au transferat in spatii de carantinare din judetul Caras Severin, de unde acestia proveneau.

Exit mobile version