Opinia Timisoarei

Primele radare fantoma ale politistilor din Timis, ‘date in gat’ pe Facebook

TIMISOARA. O intreaga dezbatere are loc pe o retea de socializare, pe tema radarelor fantoma folosite in trafic de Politia Rutiera.

CITESTE SICel mai mare carnaval de strada la Timisoara! Mima, pantomima, dans, pictura, jonglerii cu foc, in centrul orasului  

Utilizatorii unei pagini de Facebook pe care soferii anunta radarele intalnite in cale, pe soselele din Timis, pentru a-i preveni pe ceilalti posteaza in aceste zile fotografii cu masini obisnuite, neinscriptionate, despre care pretind ca sunt cele din care pandesc aparatele de masurat viteza ale agentior rutieristi.

Un Logan albastru, un Duster gri, un VW de culoare verde, cu numere straine, si o furgoneta Renault se numara printre masinile indicate de utilizatorii grupului de pe FB ca ar adaposti temutele radare nestiute.

Soferii se intrec in a face dezvaluiri legate de radarele fantoma pe pagina de Facebook Radare Timisoara + Judet, unde ofera detalii despre numerele autoturismelor din care pandesc aparatele politistilor, dar si despre pozitia in care acestea se gasesc adeseori.

Mai multe AICI!

Exit mobile version