Opinia Timisoarei

Primele promisiuni de la noul Guvern pentru Timisoara! Ce a obtinut primarul Nicolae Robu de la Bucuresti?

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a trimis recent o scrisoare Guvernului Romaniei in care a prezentat o lista scurta de prioritati ale Timisoarei, de altfel proiecte care asteapta finantare nationala pentru a fi realizate.

Este vorba de o sala polivalenta, un nou stadion, dar si construirea Centurii de sud a orasului.

Dupa aproximativ o luna de la trimiterea acelei scrisori, iata ca Nicolae Robu a primit un raspuns de la Compania Nationala de Investitii.

Actualul guvern are cu totul alta abordare. Am primit din partea CNI urmatoarea adresa in care mi se raspunde ca obiectivul de investitii sala de sport multifunctionala de 15000 locuri se afla pe lista sinteza din cadrul subprogramului sali de sport. De asemenea obiectivul investitii construire stadion cu 42.000 locuri se afla pe lista de investitii complexuri sportive. Este o alta abordare, e de fapt abordarea fireasca. Nu este nimic spectaculos, ci este abordarea ce tine de normalitate. Orice primar din tara romaneasca se adreseaza guvernului e firesc sa primeasca un raspuns care poate fi pozitiv sau negativ sau poate fi o amanare a transarii lucrurilor. Iata ca acum s-a dat unda verde de catre CNI sa includa aceste obiective majore pentru Timisoara in planul de investitii. Urmeaza sa se aloce fonduri pentru primele etape ale investitiei”, a anuntat Nicolae Robu.

Din pacate un raspuns similar pentru centura de sud se lasa asteptat.

Astept un raspuns similar privind centura sud din partea Ministerului Transporturilor”, a mai spus primarul.

Exit mobile version