Opinia Timisoarei

Primele plecari de la ACS Poli: Radu Miron nu a fost pastrat in lot. Ovidiu Petre amana raspunsul.

Fundasul de 21 de ani a venit la Timisoara in urma cu o saptamana si a fost urmarit de antrenorii lui Poli la mai multe meciuri
Radu Miron a evoluat pana acum in Liga secundă, dar s-a pregătit şi cu Ceahlăul Piatra-Neamţ. Fundasul a fost adus la Timisoara de impresarul Cristea Opria cel care i-a propus la ACS Poli si pe Goge, Tatar si Nohai. Miron nu a reusit insa sa-l convinga pe antrenorul Vali Velcea ca merita sa ramana la Timisoara in lotul cu care banateni vor incerca sa atace promovarea. Miron nu este insa singurul care va pleca. Andronic si Ticana nu se vor regasi, se pare nici ei intre cei 27 de jucatori care vor alcatui lotul final.
Cauta fundas stanga si fundas central
Dupa meciul pe care Poli il va sustine maine de la ora 11 in compania celor de la FC Caransebes, antrenori vor decide la care dintre fotbalistii care s-au pregatit pana acum la stadionul Dan Paltinisanu se va renunta. In prezent posturile deficitare la ACS Poli sunt cele de pe banda stanga dar totodata antrenorii ar mai avea nevoie si de un fundas central.
Ovidiu Petre nu s-a hotarat
Dupa ce joi a lipsit de la antrenamentul lui ACS, Ovidiu Petre a fost prezent din nou la sedintele de pregadire din ultimele zile.Fostul international spune ca nu a luat inca nici o decizie in privinta echipei pentru care va evolua in acest sezon. „Nu pot sa dau un raspuns acum daca o sa raman la Poli sau nu.Nu vreau sa dau acum un raspuns si apoi sa nu ma pot tine de cuvant. Nu am mai vorbit cu conducerea, probabil vom mai vorbi saptamana viitoare”, a spus Petre.
Exit mobile version