Opinia Timisoarei

Primele ninsori in Banat. Utilajele DRDP Timisoara au iesit pe drumurile nationale sa imprastie material antiderapant. Video

TIMISOARA. A nins in mai multe zone din Banat noaptea trecuta. Astfel ca utilajele Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara au iesit pe sosele sa imprastie material antiderapant.

CITESTE SI: Familie nenorocita. Parintii morti, iar fata lor de 14 ani, ranita si in stare de soc, dupa un teribil accident. Foto

Cinci utilaje pentru deszăpezire au intervenit azi noapte pe DN 58 și DN 57B din judetul Caraș-Severin, răspândind 21 de tone de material antiderapant.
Carosabilul este umed pe toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest, iar pe DN 7A zona Obârșia Lotrului, DN 57B Oravița ieșire spre Bozovici și DN 58 Reșița-Anina drumul este umed, cu urme de zăpadă îmbibată cu material antiderapant de sub 1-2 cm.
⚠️ Reamintim că este obligatoriu ca vehiculele care tranzitează drumuri din zone montane să fie echipate de iarnă. În special, autovehiculele grele să fie echipate cu lanțuri, deoarece există risc de accidente, dar și de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acțiunea utilajelor de deszăpezire”, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Exit mobile version