Opinia Timisoarei

Primele masuri luate de Primaria Timisoara pe strada pe care un biciclist a murit duminica, lovit de masina

TIMISOARA. Au fost anuntate primele masuri ce se vor lua pentru a reduce riscul de accidente pe strada pe care, duminica, un biciclist a fost lovit in plin de o masina, iar in urma impactului a murit.

CITESTE SI: Biciclist mort, dupa ce a fost lovit de masina chiar in fata statiei de ambulanta, la Timisoara 

Primarul Dominic Fritz a anuntat ca pe acea strada nu s-au putut face amenajari in trotuare si piste de biciclete pana acum, intrucat nu este intabulata.

„Eu ieri am inceput sa lucrez cu echipa mea si sa cer explicatii. Strada nu e intabulata si are o situatie juridica neclara. Noi o sa cerem clarificarea juridica si chiar azi directorul Directiei Tehnice, Culita Chis, a fost acolo si o sa impunem acolo niste calmatoare, sa fie viteza de 30km/h. Incetinim traficul ca sa protejam toti participantii in trafic”, a spus primarul Dominic Fritz.

Va reamintim, duminica a avut loc un accident, pe strada Marginii din Timisoara, dupa ce un biciclist care a iesit din parcarea unui imobil nu s-a asigurat si a fost lovit in plin de o masina care circula regulamentar. In urma impactului, barbatul care circula cu bicicleta s-a stins.

Exit mobile version