Opinia Timisoarei

Primele imagini cu Parcul Copiilor din Timisoara, recent renovat. Primaria il inaugureaza de 1 iunie

TIMISOARA. Parcul Copiilor din Timisoara isi deschide in sfarsit portile, dupa ce ani la randul a fost inchis copiilor timisoreni. Primaria Timisoara se lauda deja cu investitia de aproape 2,5 milioane de euro.

Desi lucrarile sunt gata de cateva zile, Primaria il tine inchis pana vineri, 1 iunie, cand este si Ziua Copilului, si in plina campanie electorala. Aceasta dupa ce au anuntat ca il inaugureaza in luna mai.

Timp de 4 zile, cei mai mici dintre timisoreni sunt invitati sa se distreze la teatru de papusi, ateliere de creatie, ilustrari muzicale din filmele de desene animate, manuire de instrumente muzicale, ateliere de pictura, modelaj in lut si altele, evenimente care „completeaza paleta larga de jocuri pentru copii, montate in parc”.

„Intregul parc a fost realizat in armonie cu natura, folosindu-se jocuri cu elemente de lemn, rachita, sfori etc, dar si zone destinate studierii plantelor. Parcul este impartit in 23 de zone tematice destinate copiilor din toate categoriile de varsta: Padurea Povestilor, Padurea Intunecata, Tara Uriasilor, Tara Piticilor, Satul Indienilor etc”, au anuntat reprezentantii Primariei Timisoara.

Lucrarile la Parcul Copiilor au inceput in vara anului trecut si au fost efectuate de Horticultura, Drufec si Conselectrica. Investitia a fost de 11 milioane de lei, circa 2,5 milioane de euro, bani luati din bugetul local.

Exit mobile version