Opinia Timisoarei

Primele doua cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS CoV 2, confirmate in Romania, la un barbat si o femeie. Cei doi sunt izolati la domiciliu

People line up to get on the Air France flight to Paris at OR Tambo International Airport in Johannesburg, South Africa, Friday Nov. 26, 2021. A slew of nations moved to stop air travel from southern Africa on Friday in reaction to news of a new, potentially more transmissible COVID-19 variant that has been detected in South Africa. Scientists say it is a concern because of its high number of mutations and rapid spread among young people in Gauteng, the country's most populous province. (AP Photo/Jerome Delay)

Institutul National de Sanatate Publica a primit rezultatul primelor secventieri facute la Institutul National de Cercetare Medico-Militara Cantacuzino Bucuresti care confirma prezenta noii tulpini OMICRON la doi dintre pasagerii cursei din Africa de Sud care a aterizat la Bucuresti in data de 30 noiembrie 2021.

CITESTE SI: A ajuns la 1,99 la mie rata de infectare cu COVID in Timis. Sub 100 de cazuri noi, intre care 14 copii

Este vorba despre o femeie in varstă de 48 de ani din judetul Brasov si un barbat in varsta de 59 de ani din judetul Vaslui.

Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice.

Se asteapta rezultatul secventierii probei recoltate de la sportivul din Baia Mare.

Exit mobile version