Opinia Timisoarei

Primele achizitii la ACS Poli! Keita si Nuno Claro, foarte aproape de Timisoara! Vezi cu cine mai negociaza banatenii!

TIMISOARA. Managerul lui ACS Poli, Calin Rosenblum a dezvaluit primele nume de pe lista de achizitii a echipei timisorene. Mijlocasul Keita si fotul portar al lui CFR Cluj, Nuno Claro se afla in discutii avansate cu conducerea lui ACS Poli.

Desi echipa este inca in vacanta, managerul lui ACS Poli, Calin Rosemblum a avut in perioada aceata discutii cu mai multi jucatori in vederea completarii lotului lui Vali Velcea, pentru Liga I.

„Incercam in aceasta perioada sa parafam si noi doua, trei transferuri care sa ne ajute in viitorul campionat in Liga I. Ca noutate pot sa spun, 90%, este jucatorul Keyta, asteptam sa vina si sa semnam, credem ca ne poate ajuta. Mai suntem, de asemenea, in discutii avansate cu inca 3-4 jucatori tot din Liga I care probabil saptamana viitoare vor veni si ei. Unul dintre ei, cu care suntem in discutii avansate, este portarul Nuno Claro de la CFR Cluj. Pe langa acestia, tinand cont de faptul ca suntem in Liga I, daca se iveste pe parcurs un jucator de Liga I si noi putem sa-l obtinem, facem tot posibilul sa-l aducem la noi”, a spus Calin Rosenblum.
Portarul Nuno Claro (36 de ani) se afla la CFR Cluj din 2007, timp in care a castigat sapte trofee alaturi de echipa ardeleana. In ultimul an si jumatate insa, portughezul s-a pregatit doar cu echipa a doua si cu juniorii clubului, fiind in relatii de tensionate cu sefii CFR-ului. Nuno Claro devine liber de contract in aceasta luna. In ceea ce-l priveste pe Souleymane Keita(25 ani), acesta a evoluat ultima oara la CSMS Iasi. Mijlocasul senegalez a mai jucat in trecut in Romania pentru FC Botosani si Gloria Bistrita.
Discutiile purtate de cei de la ACS Poli pentru viitoarele transferuri sunt ingreunate de faptul ca bugetul echipei nu este inca finalizat, insa timpul scurt ramas pana la debutul meciurilor din primul esalon nu le permite timisorenilor sa amane prea mult definitivarea lotului. „Este mai dificil, de aceea dureaza mai mult si discutiile stagneaza, insa noi discutam, luni ne reunim si pe timpul sederii in Timisoara cred ca reusim sa acoperim posturile pe care Vali si le doreste”, a spus Rosenblum.
Un atacant din Belarus si un fundas central croat
Nu numai in Liga I cauta jucatori cei de la ACS Poli, ci si in afara tarii.„Asteptam sa vina saptamana viitoare si un jucator din Belarus, Andrei Voronkov si mai asteptam din Germania inca un fundas central”, a marturisit Rosemblum. este vorba de atacantul Andrei Voronkov sifundasul central, Adrian Valentic. In varsta  de 24 de ani, Voronkov a fost legitimat in trecut la Dinamo Kiev, in timp ce Valentic a evoluat ultima oara in Germania pentru echipa a doua a lui Karlsruhe.
Discutiile cu jucatorii din lotul Chiajna, neconcretizate deocamdata
Managerul sportiv al lui ACS Poli a discutat in aceasta perioada si cu jucatorii Alexandru Popovici, Florin Ilie si Claudiu Belu Iordache, jucatori care apartin de societatea lui Marian Iancu si au fost imprumutati in ultima perioada la Concordia Chiajna. „Am avut niste intalniri cu cei de la Chiajna, pana acum nu s-a concretizat nimic, daca reusim este bine, daca nu, asta e, totul e o cerere si oferta”, a explicat Rosemblum.
Iici in privinta jucatorilor timisoreni care se afla la Dinamo cei de la ACS Poli nu au concretizat deocamdata nimic. „La ora actuala, din ultimele discutii avute cu domnul Pitpaiac, liber si care poate sa negocieze este Alin Roman. Am avut o discutie prealabila cu el, nu am ajuns la nicio intelegere si urmeaza zilele urmatoare sa vedem daca reusim sa ne intelegem„, a mai spus Rosenblum.
Exit mobile version