Opinia Timisoarei

Primavara se numara cersetorii la Timisoara. Unii sunt agresivi. Nu le dati bani si sunati la politie cand ii vedeti

TIMISOARA. Odata cu incalzirea vremii, in Timisoara se inmultesc vagabonzii si cersetorii.

CITESTE SI‘Mi-am dorit doar sa dispar’. Cutremuratoarele declaratii ale mamei care si-a ucis copilul la Timisoara, date in fata anchetatorilor. A fost trimisa dupa gratii. Video 

Acestia din urma se aciueaza in tot felul de locuri din oras si apeleaza la mila publica. Timisorenii pe care astfel de oameni ai strazii ii induioseaza prin felul in care arata sunt avertizati ca multi pot deveni agresivi atunci cand nu capata bani, iar indemnul politistilor locali este sa nu le ofere.

Vagabonzii au ocupat deja mai multe cladiri parasite, zone din parcuri sau locuri ferite din jurul blocurilor, prin cartierele Timisoarei.

CITESTE SI: Urlete si scrasnete de roti, barbat urcat pe o masina. Scandal urias in miez de noapte pe un bulevard din Timisoara 

De la inceputul anului, agentii Politiei Locale au depistat 72 de cersetori si oameni ai strazii, si numai ieri au descoperit 11 in Piata Victoriei, in Libertatii, langa Catedrala Mitropolitana, pe strada Demetriade, pe Stelelor si Simion Barnutiu.

Actiunile dese ale politistilor impotriva vagabonzilor au dat roade. daca in 2015, agentii au adunat de pe strazi 2138, anul trecut au fost inregistrati doar 931 de boschetari.

Agentii fac apel la cetateni sa nu le mai ofere bani, intrucat asta ii tine in continuare in Timisoara, iar atunci cand ii intalnesc, sa sune deindata la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru a-i prelua din strada si pentru a-i preda la centrele sociale.

Exit mobile version