Opinia Timisoarei

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si-a lansat o melodie, de pe plaja din Ibiza. Asculta piesa ‘Ca marea’!

TIMISOARA. Intaiul gospodar al Timisoarei isi recompenseaza fanii de pe Facebook cu una dintre compozitiile sale muzicale. Nicolae Robu si-a petrecut concediul impreuna cu familia in Ibiza. Cele cateva zile petrecute pe malul marii i-au dat curaj edilului-sef sa-si lanseze o piesa, muzica fiind una dintre pasiunile acestuia.

„IN DEFINITIV, DE CE ALTADATA SI NU ACUM ?! ASA…, ACUM, PUR SI SIMPLU! ACUM, CAT SUFLETUL E INCA SUB VRAJA MARII! Dupa 10 zile petrecute pe malul marii, imi iau inima in dinti si va prezint una din compozitiile mele muzicale, piesa intitulata <<Ca marea>>”, a scris Robu pe Facebook, vineri, la intoarcerea din concediu.

Edilul a urcat si melodia pe Internet, cand inca se afla in Ibiza, pentru ca fanii lui de pe reteaua de socializare sa o poata downloada si asculta. A pus-o pe Facebook insa chiar in ziua in care avea drum inapoi spre Timisoara. Muzica a fost compusa dupa versurile lui Eusebiu Camilar. Nicolae Robu a adunat deja zeci de Like-uri pe reteaua de socializare.

Asculta melodia si vezi versurile!

Video-ul nu poate fi incarcat.

Si eu, ca marea asta
Ma-ntind, ma tot largesc,
Si eu, ca marea asta,
Spre-un tarm calatoresc.
Si ma avant cu marea,
Deodata si ma sfarm
Si eu, ca marea asta,
Calatoresc spre-un tarm
Am tresarit, pe semne,
Adanc, pan’ m-a durut,
Atuncea cand meduza
Dintai a aparut
Ca pana in prasele
Si azi ma infior
Cand luna lumineaza
Intinsul miscator
Si eu, ca marea asta
Ma-ntind, ma tot largesc,
Si eu, ca marea asta,
Spre-un tarm calatoresc.

Exit mobile version