Opinia Timisoarei

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu a ramas insensibil la protestul in pielea goala al sopranei Diana Pap! Ce masuri ia?

TIMISOARA. Primarul Robu ii da dreptate sopranei care a protestat intr-un mod inedit in fata fabricii de anvelope Continental si spune ca, intr-adevar, in Timisoara ‘miroase a poluare’, dar ca primaria nu are ce face. Robu catalogheaza protestul tinerei timisorene drept unul excentric.

Edilul-sef povesteste ca Diana Pap l-a rugat sa organizeze un sondaj, insa el considera ca n-are sens sa cheltuie bani pe sondaje, in conditiile in care orice timisorean stie ca uneori poluarea atinge cote maxime in Timisoara.

„Este dreptul dansei sa protesteze cum considera de cuviinta. Am avut o discutie cu dansa la primarie, a venit sa stam de vorba. Am purtat o discutie foarte civilizata, i-am explicat ca eu am facut toate diligentele care pot fi facute de un primar pentru a se solutiona problema poluarii in Timisoara, nu vizavi numai de Continental, ci vizavi de orice agent economic care produce poluare. I-am spus ce am facut, dansa a intrebat daca nu m-ar ajuta initierea unui sondaj intre cetateni. Sigur ca cetatenii o sa raspunda ca sunt deranjati, evident, de aceea cred ca nu merita sa cheltuim bani pentru a face sondaje”, ne-a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul spune ca nu este interesat de cati bani investesc poluatorii, ci conteaza sa scada nivelul de noxe din aer.

„Astept sa vad rezultate. Pe noi nu ne intereseaza volumul investitiilor pentru reducerea poluarii, pe noi ne intereseaza sa nu existe poluare. Daca se poate asigura sa nu existe poluare cu zero lei investiti, suntem fericiti. Daca se investesc milioane de euro si poluarea persista, nu suntem multumiti. Forma de protest este una excentrica”, a conchis Robu.

Va reamintim ca weekendul trecut, tanara Diana Pap s-a fotografiat nud in fata fabricii de anvelope de la Padurea Verde, cu o masca de gaze pe fata si un trandafir in mana.

CITESTE SI: Timisoara poluata! Soprana Diana Pap, care s-a fotografiat pe wc in strada, loveste din nou! Ce isprava a facut acum? Te lasa masca!

Exit mobile version