Opinia Timisoarei

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu: Eu personal am votat cu Traian Basescu in 2004. Avea un discurs bun si era energic

TIMISOARA. Primarul Timsioarei, Nicolae Robu, recunoaste ca a votat in anul 2004 cu presedintele suspendat Traian Basescu. Spune ca l-a apreciat pentru ca era foarte energic si avea un discurs bun.

Robu sustine ca a fost pacalit de presedintele suspendat, dar o singura data.

Eu, personal, am votat doar in 2004, cand am fost printre cei pacaliti. Din pacate, multi confrati timisoreni s-au lasat pacaliti si a doua oara, in 2009. Pe mine numai o data m-a pacalit. Am recunoscut inca de atunci mai intai in familie si apoi public c-am gresit. Initial, am votat cu el pentru ca am crezut ca va fi un bun presedinte. Am apreciat, vazandu-l
energic, cu un discurs bun, si am crezut ca tot ce spune este sincer ca va si face. Acum consider ca a fost cel mai slab presedinte pe care Romania l-a avut, de la revolutie si pana in prezent. A fost un presedinte catastrofal pentru Romania„, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei sustine ca a inceput sa regrete ca a pus stampila pe Traian Basescu inca din primul an de cand acesta s-a instalat la Palatul Cotroceni. Era pe vremea inundatiilor.

Mi-am dat seama atunci, in 2005, cand tara era in inundatii si cand Traian Basescu ii cerea lui Tariceanu sa demisioneze. Atunci mi-am dat seama ca acest om nu este preocupat de binele tarii, nu-l intereseaza ca atatia cetateni s-au vazut fara tot ce-au agonisit in viata. Mi-am dat seama ca un adevarat presedinte n-ar face asa ceva niciodata„, a completat Robu.

Nicolae Robu este membru al PNL Timis incepand din anul 2008.

Exit mobile version