Opinia Timisoarei

Primarul Timisoarei cere public demisia sefului ADP, nemultumit de actiunea de deszapezire

Nicolae Robu i-a pus gand rau de mai multa vreme sefului Administratiei Domeniului Public Liviu Barbu. Acum a gasit un bun motiv sa ii ceara sa demisioneze: subalternii sai n-ar fi prestat corespunzator la deszapezire, actiune in care sunt angrenate mai multe societati.

Primarul Nicolae Robu anunta ca in ziua alegerilor, la Timisoara se circula gratis cu tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele

Actiunea de deszapezire va continua toata noaptea, si mai apoi cat va fi nevoie, in trei schimburi, cu toate fortele de care dispunem. Voi fi, si pe mai departe, prezent nemijlocit in proces, mai ales pe teren. Astazi, in pofida ninsorii abundente, in Timisoara s-a circulat fara blocaje semnificative si vom face tot posibilul, ca pe tot parcursul iernii, sa nu avem probleme. Duminica, 9 decembrie 2012, transportul in comun va fi gratuit, pentru a-i incuraja utilizarea, astfel incat sa minimizam numarul masinilor personale aflate in trafic. Avand in vedere ca, si cu ocazia deszapezirii, ADP s-a dovedit incapabila sa-si onoreze misiunea, slaba sa prestatie culminand cu a nu-si face deszapezirea nici macar pe trotuarul din fata propriului sediu, cer public demisia directorului Liviu Barbu„, a anuntat primarul Nicolae Robu intr-un comunicat.

Exit mobile version