Opinia Timisoarei

Primarul Robu a trimis politistii locali sa pedaleze. Oamenii legii vor prinde infractorii de pe biciclete

TIMISOARA. Ca o compensare a faptului ca nu au suficiente masini in dotare pentru a fi prezenti in cat mai multe locuri in oras, primarul Nicolae Robu i-a trimis pe politistii locali sa patruleze pe biciclete. Exista insa o problema! Potrivit primarului Robu, oamenii legii sunt timorati atunci cand isi fac treaba pe mijloacele de transport pe 2 roti si au impresia ca nu sunt luati in seama de timisoreni. Politistii locali trebuie sa treaca peste toate acestea si sa-si faca treaba cu seriozitate, considera edilul Timisoarei, asa cum o fac cei din SUA, Franta sau Germania.

„Le-am dat dispozitii politistilor locali sa foloseasca bicicletele si in perioada urmatoare ii vom vedea prin oras cu ele. Trebuie sa ne obisnuim ca si in Timisoara sa vedem politisti pe bicicleta, asa cum ii vedem in Statele Unite ale Americii, in Franta, in Germania si in multe alte tari. Ei le aveau, dar nu le foloseau. Ei, de alaltaieri le folosesc”, a spus primarul.

Intrebat de ce oamenii legii nu au folosit bicicletele pana acum, avand in vedere faptul ca au zeci de astfel de mijloace de transport in garaj, primarul a raspuns ca este posibil ca unii sa aiba „gabaritul depasit”.

„Nu i-am cantarit, dar e posibil ca unii sa fi avut gabaritul depasit. Nu le foloseau ca se simteau timorati, li se parea ca ar putea sa fie ilari pe bicicleta. Au multe biciclete, au 80, trebuie sa le foloseasca, dupa nevoi. Ei, cand sunt in misiune, au voie sa intervina si acolo unde nu este permis cu bicicleta. Nici n-au avut masini, ca de multi ani este interzis sa cumperi masini, le-am transferat niste masini vechi, destul de prapadite, ca sa aiba totusi mobilitate. Dincolo de faptul ca este o compensare a faptului ca nu avem masini suficiente, noi chiar trebuie sa folosim bicicleta acolo unde se potriveste sa o folosim si cred ca aici se potriveste”, a conchis Robu.

Va reamintim ca, recent, primarul Robu i-a umilit pe politistii locali si i-a pus sa pazeasca palmierii adusi pe bulevardul I.C. Bratianu. Inainte de asta a spus ca politistii sunt „putini, slab pregatiti si prost dotati”.

CITESTE SI: Politistii locali umiliti de Nicolae Robu! Primarul Timisoarei ii pune sa pazeasca palmierii in 3 schimburi, dupa ce i-a facut cu ou si cu otet

CITESTE SI: BARFE! Peripetiile palmierilor lui Robu in prima saptamana in centrul Timisoarei! Batuti de vant si ploi, ‘udati’ de caini sau de betivi. Vezi ce-au mai patit!

CITESTE SI: Primarul Timisoarei despre politistii locali: Sunt putini, slab pregatiti si prost dotati!

Exit mobile version