Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu si soferul Vasile s-au premiat alaturi de cei mai destoinici politisti locali din Timisoara

TIMISOARA. Momente hazlii astazi la sediul Politiei Locale Timisoara unde s-a desfasurat bilantul agentilor pe 2015.
Ceremonia a fost prezidata de insusi primarul Nicolae Robu care, timp de aproape 40 de minute, si-a prezentat realizarile plictisind de moarte asistenta.

Odata incheiat discursul edilului sef, s-a trecut la premierea politistilor locali cu rezultate foarte bune in activitatea desfasurata anul trecut pe strazile din Timisoara. In acel moment, Nicolae Robu si-a dat seama ca s-a lungit prea tare cu prezentarea reusitelor sale si ca se afla in intarziere la un alt eveniment.

Asa ca, l-a pus pe seful Politiei Locale Dorel Cojan sa ‘apese pe acceleratie’ in privinta decernarii diplomelor de merit pentru agentii care si-au facut datoria. Pentru acestia a urmat un adevarat sprint. In cea mai mare viteza, deindata ce isi auzeau numele, se ridicau de pe scaun, se grabeau sa primeasca distinctia, faceau la foc automat poza cu primarul si lasau rapid locul urmatorului premiat.

Surpriza ceremoniei a reprezentat-o faptul ca printre premianti s-a aflat nimeni altul decat soferul Vasile, care ocupa functia de sef de Birou in cadrul Politiei Locale Timisoara, desi activitatea sa se limiteaza strict la deplasarea in siguranta a primarului Nicolae Robu de acasa la serviciu, de la primarie inapoi acasa, respectiv pe teren, la vizitele facute de edil.

Iar cireasa de pe tort a venit la final cand insusi primarul Nicolae Robu a ingrosat randurile celor recompensati cu diplome pentru activitatea politiei locale.
Intaiului gospodar al Timisoarei i-a fost inmanata diploma pentru… sustinerea activitatii Politiei Locale.

Sursa foto: tion.ro

Exit mobile version