Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu: Nu am spus niciodata ca il dau afara pe secretarul Ioan Cojocari!

TIMISOARA. Daca in timpul campaniei electorale si imediat dupa ce a fost ales primar al Timisoarei, Nicolae Robu a spus ca nu poate lucra cu secretarul primariei, Ioan Cojocari, acum se pare ca a dat-o la intors: Cojocari nu poate fi schimbat!

N-am spus ca il dau afara pe secretarul Cojocari, nu am spus ca dau afara pe nimeni din primarie, am spus ca nu vor colabora cu mine cei care nu respecta unele exigente. Sunt 5 persoane identificate de mine. Am fost intrebat in campania electorala daca Ioan Cojocari indeplineste aceste exigente, am spus ca nu cred. Acum va spun ca o parte din exigente la indeplineste, altele nu. Nu am avut in platforma electorala ca il dau afara pe Cojocari. Si daca as fi ajuns la concluzia ca trebuie dat afara, nu era usor, deoarece trebuie parcursi pasi. Am spus ca am nevoie de timp, a trecut 2 luni si jumatate de cand sunt primar, dupa care voi veni cu o modificare de organigrama care veti vedea ce noutati aduce. In sedinta ordinara din sept se va intampla. Voi da spre studiu consilierilor noua organigrama si vom discuta si despre Cojocari si despre altii la acel moment„, a declarat Nicolae Robu.

Actualul primar al Timisoarei declara, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, ca nu poate lucra cu actualul secretar, Ioan Cojocari, acesta fiind vizat de o eventuala disponibilizare.

CITESTE SI: Nicolae Robu: nu am cum sa lucrez cu Ioan Cojocari si cu sefii. Nu schimb insa toata echipa de la Primarie

Exit mobile version