Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu le-a dus mici si bere muncitorilor de pe un santier din cartierul Soarelui: V-am promis o recompensa si ma tin de cuvant!

TIMISOARA. Moment inedit pe unul din cele 100 de santiere deschise in Timisoara. Dupa ce le-a promis o recompensa daca muncesc mult si bine, primarul Nicolae Robu a mers astazi la cei care au lucrat la reabilitarea strazii Martir Vasile Balmus din cartierul Soarelui si le-a dus muncitorilor cateva casolete cu mici proaspeti si cutii de bere.

Oamenii angajati de Drumuri Municipale au reusit sa termine lucrarea la timp. Primarul a dezvaluit ca le facuse promisiunea de mai multa vreme si, la inaugurare, a tinut sa o si onoreze. Recompensa a fost primita cu bucurie de muncitori, care s-au grabit sa-si imparta micii si bautura.

In vreme ce primarul admira lucrarea, un carutas isi mana calul taman pe asfaltul abia turnat, spre amuzamentul celor prezenti. Un politist local a preluat insa rapid problema in maini: i-a explicat conducatorului de atelaj ca e interzisa circulatia carutelor in oras si i-a ars o amenda s-o tina minte.

Pe strada Martir Vasile Balmus s-au realizat 127 de locuri de parcare, a fost turnat asfalt pe o lungime de 433 de metri, s-au amenajat trotuare pe 655 de metri si, totodata, s-a amenajat zona verde, unde s-au plantat 21 de copaci.
Lucrarea a fost executata de societatea Drumuri Municipale si are o valoare de 689.600 lei cu TVA.

FOTO: Virgil Simonescu

 

Exit mobile version