Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu isi angajeaza 4 consilieri. Edilul vrea sa mareasca bugetul de salarii

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, modifica intreaga organigrama a municipalitatii la inceputul lunii septembrie. In prima faza, edilul vrea sa-si angajeze 4 consilieri.

Edilul-sef al Timisoarei vrea sa creeze structuri mai ample in primarie si sa le faca mai eficiente. Solutia este modificarea organigramei. El a cerut la Ministerul Finantelor ridicarea plafonului de salarii, insa nu a reusit sa rezolve nimic.

„Vor fi ocupate doar cele 4 posturi de consilieri pe care primarul le are in aparatul sau. Datorita faptului ca Primaria are cheltuieli de personal mult peste plafonul admis, eu nu pot sa fac angajari din afara decat pe cele 4 posturi. Am cerut la Ministerul Finantelor sa se ridice plafonul, pentru ca altfel vom avea probleme, n-am cerut majorari de salarii, n-am facut nicio angajare decat pentru cei care au venit cu hotarare judecatoreasca. Mi s-a spus ca se va analiza dupa rectificarea de judet. Daca nu se ridica acest plafon, eu nu pot sa fac nicio angajare”, a declarat primarul Timisoarei.

Cat despre postul de city-manager, Robu a precizat ca are in vedere mai multe persoane, insa nu s-a decis pe cine va angaja.

Exit mobile version