Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu, facut ‘criminal’ de o avocata celebra din Timisoara. De ce-l acuza femeia si ce a raspuns edilul?

TIMISOARA. A mers pe teren sa se laude cu santierele, dar a dat peste una dintre cele mai cunoscute avocate din Timisoara, care si-a varsat naduful chiar in mijlocul intersectiei. Vorbim de primarul Nicolae Robu, care a fost acuzat de avocata Carmen Obarsanu ca permite functionarea fabricii Continental in Timisoara, care polueaza mai multe cartiere.

„Miroase oribil aici, de la Continental. Oamenii mor de cancer aici. Sunteti un criminal. (…) Nu radeti! Radeti ca mor oamenii? Stiti cate cazuri de cancer sunt? Pentru un leagan ii lasati sa functioneze”, a strigat Carmen Obarsanu, profitand de vizita primarului Nicolae Robu in cartier. Obarsanu il acuza pe primar ca a acceptat sponsorizari de la fabrica de anvelope si crede ca tocmai de aceea permite functionarea Continental pe teritoriul orasului. Femeia spune ca va depune plangere penala impotriva primarului.

Redam replicile dintre celebra avocata si primarul Timisoarei!

Nicolae Robu: Nu cred ca eu am adus Continentalul aici.
Carmen Obarsanu: Nu l-ati adus, dar il intretineti. Sunteti un criminal, asta sunteti, alaturi de Ciuhandu!
Nicolae Robu: Multumesc si de aceasta apreciere.
Carmen Obarsanu: Nu radeti, ca mor oamenii, stiti cate cazuri de cancer sunt?
Nicolae Robu: Sunteti o persoana deja consacrata cu astfel de manifestari si nu pot decat sa rad cand va vad manifestandu-va.
Carmen Obarsanu: Radeti de viata oamenilor. Viata e inainte de toate. V-am spus de freza. Sa va fie rusine ca nu va intereseaza viata oamenilor.
Nicolae Robu: Daca mi-ar spune lucrurile acestea un simplu cetatean, m-ar durea, dar cand le spune Carmen Obarsanu, cunoscuta ca unul din cei mai mari circari din oras…
Carmen Obarsanu: Circar sunteti dumneavoastra! Stiti sa jigniti si sa omorati oameni. Nu va intereseaza ca nenorociti oamenii. O sa fac plangere penala pentru atitudinea pe care o manifestati. Sunteti de o nesimtire crasa. Sunteti cinic, obsesiv…

In cele din urma, primarul Nicolae Robu si-a vazut mai departe de drum, iar avocata a tras o concluzie.

Primarul Robu a oferit cadou copiilor un leagan si in fiecare dimineata si seara pur si simplu ne otraveste. Miroase ingrozitor. Si primarul rade, pentru ca a folosit sponsorizarile de la Continental. De ce nu si-a indeplinit obligatiile pe care le avea ca si edil? Sa fie scoasa de aici. Am ajuns gunoierii Europei. Pentru un leagan noi ne vindem sanatatea si viata. Cum nu incalca normele? Veniti dimineata sa vedeti cum miroase. Miroase a oua clocite, otrava miroase. A crescut numarul de cancere si el ne spune ca nu este poluant. Am sa depun plangere penala datorita atitudinii acestui individ care a putut sa spuna cand eu spun ca sunt afectata de poluare, ca eu sunt circar. Asta nu se mai poate numi primar. Sa verifice de ce aceasta firma functioneaza in afara regulilor de poluare, asta sa faca. Sa intrerupa. Sunt niste sanctiuni pe care el nu le aplica. Am dovezi. Sa nu-mi spuna mie ca nu miroase a toxina si nu este aerul afectat„, a spus avocata Obarsanu.

Exit mobile version