Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu: este exclus ca Primaria Timisoara sa cumpere acvariul din Piata Operei! Proprietarii cer 1 milion de euro

TIMISOARA. Vrea cu orice pret sa demoleze constructia de sticla din centrul orasului, dar exclude orice varianta a despagubirii proprietarilor pentru demolarea acvariului. Primarul Nicolae Robu a inceput negocierile cu proprietarii.

Acestia au intrat deja in audienta si au dat semne ca ar putea finaliza scandalul. Potrivit unor surse din cadrul Primariei Timisoara, proprietarii au cerut Primariei suma de 1 milion de euro ca sa plece de acolo, insa Executivul anunta ca nu se va da niciun leu pentru constructia de sticla care obtureaza vederea spre Castelul Huniade.

„Va garantez ca acvariul va disparea. Sunt multe solutii, voi face absolut tot ce trebuie, in limitele legii, pentru ca acea constructie sa dispara de acolo. Exclus ca primaria sa cumpere, nu dam niciun leu pentru asa ceva”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul a marturisit, pentru www.opiniatimisoarei.ro, ca se poarta discutii in vederea unui schimb de teren cu proprietarii. Ramane de vazut care va fi varianta acceptata de ambele parti si daca intr-adevar, in 6 luni, acvariul va „disparea” din Piata Operei.

Exit mobile version