Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu despre zebra din Piata Balcescu, care duce spre nicaieri: Pai este o trecere de pietoni foarte fireasca. VIDEO!

TIMISOARA. Opiniatimisoarei.ro prezenta ieri o situatie… neobisnuita la Timisoara. Dupa modelul Caracal, in intersectia din Piata Balcescu a fost trasata o trecere de pietoni care duce spre nicaieri, pietonii fiind revoltati ca sunt trimisi la plimbare pe spatiul verde.

Primarul Nicolae Robu are o explicatie insa. Trecerea de pietoni este… fireasca, pentru ca spatiul verde va fi amenajat.

„Pai este o trecere de pietoni foarte fireasca, inspre un spatiu care inca nu este amenajat. In mijlocul acelui spatiu verde va fi un monument si, evident, ca vom avea o alee care va asigura ajungerea pana la monument din locul in care se termina trecerea de pietoni. Deocamdata, duce pe un spatiu care incepe sa fie verde. De fapt, este pamant, abia acum a inceput sa rasara iarba. Nu este facuta amenajarea, nu trebuie sa ni se para nimic nefiresc. Zebra s-a realizat in cadrul lucrarii mari, la carosabile. Acum ne vom ocupa de spatiul verde si vom face ceea ce trebuie pentru ca zebra sa ajunga sa aiba utilitate, evident”, a declarat primarul Timisorei pentru opiniatimisoarei.ro.

Aceasta cu toate ca zebra a fost marcata in urma cu aproximativ 3 saptamani, fapt foarte usor de observat din fotografia de mai sus. Intre timp, insa vopseaua a inceput sa se stearga.

Pe de alta parte, dupa ce au fost finalizate lucrarile de amenajare a intersectiei din Balcescu, edilul nu era hotarat daca va pune sau nu statuia numita Coloana Fidelitatii in intersectie. Va reamintim ca a cerut simulari pe calculator, pe imagini luate din drona.

CITESTE SI: Pe modelul Caracal! Trecere de pietoni trasata spre nicaieri in intersectia din Piata Balcescu din Timisoara. Sa duca spre viitorii palmieri?

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version